Shanghai, Huangshan, Pingyao, Xi'an, Huashan, Peking

Kínába utazunk

Kínába utazunk

Aggodalomra semmi ok

2018. április 29. - Andi és Lacó

A repülőúton Lac különleges helyen,  a business classon utazott. Felszálláskor viccelődtünk,  milyen remek lenne egy upgrade, de nem pont így képzeltük... Elengedtem mosdóba vacsi után (én ültem kívül),  mert nem érezte jól magát, a következő pedig már az volt,  hogy emberek bámulnak hátra.. Hm.. Vajon mi történhetett.. Mikor megláttam a piros-fekete pulcsit a földön.. Na, ezt az élményt annyira nem ismételném.. 

Mivel így nem maradhatott az olcsó és kényelmetlen részen,  átkerült az üzlezemberekhez. Lefektették,  ami biztosan jót tett,  mert jobb volt a levegő is és nem kellet ülve kínlódni. Egészen az út végéig ott is maradt - szerencsére addigra jobban is lett.  Azért az ilyenkor protokoll szerint leszálláskor egy doki ellenőrizte őt is,  meg még pár másik betegecske utast. Nem lett belőlünk hollywoodi b kategóriás katasztrófa film,  leengedtek minket a gépről és most már hivatalosan is Kínában vagyunk! 

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabautazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4913878550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása